alice-pasqual-2yZxFxn1938-unsplash2

Mi Gusto – Voor groothandel

Sinds 2009 specialiseert Mi Gusto zich in losse thee, en alle accessoires die daar bij horen. Tegenwoordig verkopen we onze thee online, en in geselecteerde speciaalzaken en horeca. Wij bieden kwaliteitsvolle losse thee aan, thee die uitblinkt in smaak en variatie. Losse thee is van hoge kwaliteit, niet te vergelijken met voorverpakte thee, het is dan ook het ideale luxe artikel voor in uw assortiment, of de perfecte aanvulling van de gerechten van hoge kwaliteit in uw horeca zaak. Mi Gusto is ondertussen een vertrouwde merknaam die staat voor luxe en kwaliteit.

IMG_4895

Voor speciaalzaken – een uitblinker in uw assortiment

Of het nu gaat om een een paar producten uit ons assortiment of een volledig uitgebouwde display, Mi Gusto heeft voor u een oplossing! We bekijken met plezier samen naar uw noden om een aanbod op uw maat voor te stellen. Met een assortiment van meer dan 80 thees en infusies zit er sowieso iets bij dat in uw winkel past!

mi gusto voor horeca

Voor horeca – een perfecte aanvulling op uw kaart

Of het nu gaat om een losse bestelling thee, of een pakket inclusief luxueuze theetassen, kannen, filters… We bekijken met plezier samen naar uw noden om een oplossing op maat aan te bieden. We hebben een ruim assortiment en geven gratis advies om thee’s te matchen op smaak met de gerechten op uw kaart.

Contacteer ons

Voor een offerte op maat, voor prijsinformatie, of voor een login op onze website aan groothandeltarief.